prinshendrik-barrestaurant
prinshendrik-barrestaurant1
prinshendrik-restaurant3
Beste Prijsgarantie
 — 

Restaurant de Kroonprins Amsterdam

Ons eigen restaurant De Kroonprins bevindt zich in hetzelfde complex als Hotel Prins Hendrik. Het ligt dus ook vlakbij het Centraal Station en de Dam, in het oudste stukje van Amsterdam. De Kroonprins is een sfeervol, oud Hollands restaurant met bijzondere ornamenten uit vroegere tijden. Hier hangen unieke lampen en zijn echte Hollandse schilderijen te bewonderen. Alles heeft hier een geschiedenis, net als onze hotelkamers.

Van zakendiner tot intiem etentje

De Kroonprins heeft een grote diversiteit aan klanten en gerechten. Wij bieden zowel menu’s als à la carte gerechten, voor lunch en diner. Terwijl zakenlieden bij ons graag een driegangenmenu bestellen, laten andere gasten zich juist een pannenkoek, biefstuk of soepje smaken. Onze gerechten zijn veelgeprezen. In de zomer kunt u ook op ons grote terras eten op het plein voor het hotel.

Groepsdiner

Wij hebben ruime ervaring met grote gezelschappen. U kunt een groepsmenu bestellen of à la carte eten, alles kan in overleg van tevoren. Kijk eens op onze site www.restaurant-dekroonprins.nl.