Beste Prijsgarantie
 — 

Locatie in Amsterdam Centrum

Centraler kan niet!

Hotel Prins Hendrik ligt aan de Prins Hendrikkade tegenover het Centraal Station, naast de Sint Nicolaaskerk en vlakbij warenhuis De Bijenkorf, shoppingmall Magna Plaza en het Koninklijk Paleis op de Dam. Vanuit ons hotel loopt u zo de oudste & meest bruisende buurt van Amsterdam in. Op de levendige Wallen en rondom de Nieuwmarkt vindt u talrijke bars, theaters en restaurants. Hier kunt u tevens het Trippenhuis, Hennep Museum of museum Ons’ Lieve Heer op Solder bezoeken.

Openbaar vervoer vanaf CS

Hotel Prins Hendrik ligt zo centraal dat ook de pittoreske Jordaan met het Anne Frank Museum, de Noordermarkt en oude woonhofjes binnen 10 minuten loopafstand bereikbaar zijn. En mocht u liever de tram nemen naar bijvoorbeeld het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum, vanaf het Centraal Station bent u er zo.

Parkeren

Onze receptionisten kunnen u informeren over parkeergarages in de directe omgeving van het hotel. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parking Centrum Oosterdok, op slechts 400 m. van ons hotel en pal naast het Centraal Station. Voor meer info over o.a. de precieze ligging en tarieven zie https://www.parkingcentrumoosterdok.nl

Routebeschrijving naar Hotel Prins Hendrik

Lopend vanaf het Centraal Station

Het is vanaf het Centraal Station Amsterdam 200 meter lopen naar ons hotel. Sta met uw rug naar het Centraal Station. Steek het Stationsplein over en loop circa 100 meter richting het Damrak. Steek over bij het stoplicht. Waar het Damrak begint (bij het Victoria Hotel), loopt u 100 m. naar links. U ziet dan een pleintje met de grote Sint Nicolaaskerk. Wij zitten aan dat pleintje op Prins Hendrikkade nummer 53. 

Met de auto

Rijd richting Amsterdam, kies de A10 (ring Amsterdam-Centrum) en neem afslag S 116 (Amsterdam Centrum). Rijd alsmaar rechtdoor. In de IJ-tunnel rechts aanhouden. Als u eruit komt, dan meteen rechtsaf de Prins Hendrikkade op. Na circa 500 meter ziet u dan rechts Parking Centrum Oosterdok.

Map
Klik voor kaart